B&B

Välkommen att boka Rödjorna Tiveden B&B och njuter av vår kulturhistoriskt återställda byggnader och uppleva Tivedens National Park och Kulturen. Rödjornas egen vandringsleder anknyter direkt till båda Munkastigen och Berglagsleden, som går genom National Park Tiveden, vilket gör Rödjorna perfekt för vandring, paddling och cykling. Tivedens B&B ligger långt bort av (motor) vägen, och gömt i tystnaden är den idealiska platsen för din B&B in Tived. Vårt B&B med nyrenoverade rum, fantastiska bastu, är öppet april-november.

Rödjorna Tiveden B&B är ett charmigt och personligt Bed & Breakfast i Tiveden. Här bor du i en trivsam och lugn miljö mitt i naturen med vackra vandringsleder (berglagsleden, munkastigen) National Park Tiveden, och sjön.
På gården väntar Islandshästar och Gestrikefår att klappa. Vi erbjuder ny renoverade enkelrum, dubbelrum. Faciliteter: allrum, kök, och flera badrum med dusch och toalett.  Vi också uthyra historiska stugor. Det finns en mycket fin bastu, som ligger hög upp i den historiska boden. Här kan du njuta av en behaglig värme, som bastun ska sprider.

Priser

Stugor  3950 kr - 4950 kr per veckan, ser Stugor

Övernattning 295 kr per person/per natt (baserat på att man bor i dubbelrummet)
Övernattning 365 kr per person/per natt (baserat på att man bor i enkelrummet)
Barn under 2 år kostnattsfri, barnsäng får du låna utan extra kostnad

Frukost 60 kr
Lunch (pakket) 70 kr
Middagen (2 rätter meny) 150 kr
Lakan 150 kr
Cycle uthyrning
Kano uthyrning
Bastu uthyrning