B&B

Välkommen att boka Rödjorna Tiveden B&B och njuter av vår kulturhistoriskt återställda byggnader och uppleva Tivedens National Park och Kulturen. Rödjornas egen vandringsleder anknyter direkt till båda Munkastigen och Berglagsleden, som går genom National Park Tiveden, vilket gör Rödjorna perfekt för vandring, paddling och cykling. Tivedens B&B ligger långt bort av (motor) vägen, och gömt i tystnaden är den idealiska platsen för din B&B in Tived. Vårt B&B med nyrenoverade rum, fantastiska bastu, är öppet april-oktober.

Rödjorna Tiveden B&B är ett charmigt och personligt Bed & Breakfast i Tiveden. Här bor du i en trivsam och lugn miljö mitt i naturen med vackra vandringsleder (berglagsleden, munkastigen) National Park Tiveden, och sjön.
På gården väntar Islandshästar och Gestrikefår att klappa. Vi erbjuder ny renoverade enkelrum, dubbelrum. Faciliteter: allrum, kök, och flera badrum med dusch och toalett.  Vi också uthyra historiska stugor. Det finns en mycket fin bastu, som ligger hög upp i den historiska boden. Här kan du njuta av en behaglig värme, som bastun ska sprider.

Priser

Stugor  3995 kr - 4995 kr per veckan, ser Stugor

OBS! Vi tar bara gäster som bokar en övernattning med mat!

Övernattning 325 kr per person/per natt (baserat på att man bor i dubbelrummet)
Övernattning 450 kr per person/per natt (baserat på att man bor i enkelrummet)

Frukost 85 kr
Lunch (pakket) 95 kr
Middagen 250 kr
Lakan 150 kr
Cykel uthyrning
Kano uthyrning
Bastu uthyrning

Paket Tidlösa dagar på Rödjorna

Prova-på zen meditation och lugn mindfulness yoga.

Kom ut och bli inspirerad....av tidlösa dagar på Rödjorna mitt i Tivedens vackra natur.

Välkommen till Rödjornas avslappnande och energigivande dagar med mindfulness yoga och zen meditation, specialkomponerad meny med bara vegetariska eller veganska produkter.

Här på den fina ekologiska gården med får och islandshästar, och i gårdens egna vackra meditationsutrymme får ni koppla av och kan njuta av bastun, prova-på zen meditation och lugn mindfulness yoga . Ni väljer själva era  aktiviteter under dagen, exempelvis vandra, cykla eller paddla. Ett paket som är lämpligt för barnfamiljer!

Program:

Dag 1: Ni tar er på egen hand till Rödjorna kl 16.00. Här väntar en kulinarisk, vegetarisk middag.

Dag 2: Vi erbjuder zenmeditation eller ett mindfulness yoga pass innan frukosten eller på kvällen. Under dagen kan ni välja mellan att vandra (på våra egna vandringsleder, genom den tysta delen av Tivedens Nationalpark, Berglagsleden eller Munkastigen) cykla eller paddla. Under aktiviteten bär ni med er dagens lunchpaket och dryck. Dagen avslutas med middag, bastu och välförtjänt vila. Gömt i tystnaden och långt bort från (motor)vägen sover ni bekväm och gott.

Dag 3: Zenmeditation eller ett pass Mindfulness Yoga innan eller efter att frukosten serveras. Dagen avslutas kl. 11.00.

Pris: 2250 kr/person i dubbelrum.
Deltagarantal: minst 2 personer

I paketet ingår:

 • 2 nätter i dubbelrum med lakan och handduk på Rödjorna
 • 1 lunch (paket)
 • 2 kulinariska, vegetariska middagar
 • Morgon/eller kvällsyoga/eller zenmeditation i vår vackra meditations byggnad
 • Bastu (1,5 timmar) på dag 2
 • Vägbeskrivning samt en tydlig karta över våra egna vandringsleder, den tysta delen av Tivedens Nationalpark, Bergslagsleden och Munkastigen
 • Avresestäd

Bokningsbart:  1 maj – 1 oktober

Varjeleden Cykelpaket

Varjeleden Cykelpaket

Välkommen till Rödjornas avslappnande och energigivande miljö för att ha det lite lugn efter din fina cykeltur på varjeleden.
Här väntar en kulinarisk, vegetarisk middag för er! Upplev värmen i bastunen och välförtjänt vila. Gömt i tystnaden och långt bort från (motor)vägen sover ni bekväm och gott.
Väck kroppen och sinnet nästa dagen med mindfulness yoga eller zenmeditation o därefter har vi planerat en härlig frukost. Du får med ett lunchpaket.
Pris: 1500 kr/person i dubbelrum.
Deltagarantal: minst 2 personer

I paketet ingår:

 • 1 natt i dubbelrum med lakan och handduk på Rödjorna
 • 1 lunch (paket)
 • frukost
 • 1 kulinariska, vegetariska middagen
 • Morgon yoga/eller zenmeditation i vår vackra meditations byggnad
 • Bastu (1,5 timmar) på kvällen
 • Vägbeskrivning samt en tydlig karta över våra egna vandringsleder, den tysta delen av Tivedens Nationalpark, Bergslagsleden och Munkastigen
 • Avresestäd

Bokningsbart:  1 maj – 1 oktober